Logo Woonik
Huurdersoverleg
Word jij ook een vriend van Woonik? Lees verder

Waardevolle inbreng van bewoners

Wonen is een eerste levensbehoefte. Dat maakt Woonik tot een belangrijke schakel in het leven van onze huurders. Bewoners zijn dan ook onze belangrijkste drijfveer. Zij staan voor ons op de eerste plaats, niet de stenen. Om dit vorm en inhoud te geven, overleggen wij met georganiseerde huurders over ons beleid. Momenteel kent Woonik twee huurdersorganisaties, de HAG en de HON.

Huurders Adviesgroep (Stramproy en Haler) 
Via de Huurders Adviesgroep (HAG) worden onze huurders in Stramproy en Haler betrokken bij wat er speelt. De HAG overlegt met de directeur-bestuurder over zaken die voor alle huurders van belang (kunnen) zijn. Zij geven gevraagd én ongevraagd advies. Wij wegen hun adviezen serieus mee in onze besluitvorming.

Huurdersoverleg Nederweert 
Het Huurdersoverleg Nederweert (HON) vertegenwoordigt onze bewoners in de gemeente Nederweert. Net als de HAG zijn zij onze overlegpartner voor beleidszaken die alle huurders aangaan en geven zij gevraagd en ongevraagd advies. 
U vindt de HON op www.huurdersoverleg.com

Samenwerking
De HAG en de HON zijn beide zelfstandig en zoeken de samenwerking op onderwerpen die voor alle huurders van Woonik van belang kunnen zijn.

De HAG en de HON hebben beide een samenwerkingsovereenkomst met Woonik. Ook zijn ze aangesloten bij de Nederlandse Woonbond waar ze terecht kunnen voor vragen en advies.

 

 

 

Downloads Samenwerkingsovereenkomst HON Samenwerkingsovereenkomst HAG
Download WocoAPP
Makkelijk communiceren
iOS Android
Bel ons
0495 - 63 20 50
Mail ons info@woonik.nl
Bezoek ons
Kantoor Nederweert
Gutjesweg 6
6031 ET Nederweert
 
Kantoor Stramproy
St. Willibrordusstr. 2a
6039 CA Stramproy
Download WocoAPP!
Makkelijk communiceren
iOS Android
Bel ons
0495 - 63 20 50
Mail ons info@woonik.nl
Bezoek ons
Kantoor Nederweert
Gutjesweg 6
6031 ET Nederweert
 
Kantoor Stramproy
St. Willibrordusstr. 2a
6039 CA Stramproy