Logo Woonik
Ik ben huurder
Word jij ook een vriend van Woonik? Lees verder

Fijn wonen in je huurhuis

Meer dan een huis
Wij zijn er om jou te helpen. Niet alleen om het huis te vinden waar jij je thuis voelt, maar ook om er fijn in te wonen. Je kunt bij ons terecht voor advies en hulp bij praktische vragen. Want wonen is wat ons betreft meer dan alleen een dak boven je hoofd. 

Onderhoud en reparaties
Woonik zorgt voor het onderhoud aan jouw woning. Daarmee proberen we problemen te voorkomen. Gaat er toch iets stuk? Dan doen we ons best het zo snel mogelijk te repareren. Is er schade aan jouw huis, kom dan langs, bel of gebruik onze app.

Handig: onze app
Speciaal voor onze huurders hebben we de 
WocoAPP ontwikkeld. Daarmee kun je snel en eenvoudig contact met ons opnemen. Installeer deze app op je telefoon. Zo hoef je nooit meer te zoeken naar telefoonnummers, formulieren of handige informatie.

Energie besparen
We kijken niet alleen naar vandaag, maar ook naar de toekomst. Dus proberen we onze woningen energiezuiniger te maken. Omdat dit veel geld kost, doen we het stap voor stap. Maar jij kunt nu al iets doen om je energierekening laag te houden. Bekijk hiervoor de tips van de Woonbond of op de website zet ook de knop om van de rijksoverheid.

Nieuwe woningen
We verhuren niet alleen huizen, soms bouwen we ook nieuwe. Bijvoorbeeld in Stamproy. Daar staan tot en met 2023 in totaal 20 nieuwe woningen op de planning. Wil je er alles over weten? Volg dan onze nieuwsberichten.

Downloads Algemene huurvoorwaarden Woonik Samenvatting algemene huurvoorwaarden
Download WocoAPP
Makkelijk communiceren
iOS Android
Bel ons
0495 - 63 20 50
Mail ons info@woonik.nl
Bezoek ons
Kantoor Nederweert
Gutjesweg 6
6031 ET Nederweert
 
Kantoor Stramproy
St. Willibrordusstr. 2a
6039 CA Stramproy
Download WocoAPP!
Makkelijk communiceren
iOS Android
Bel ons
0495 - 63 20 50
Mail ons info@woonik.nl
Bezoek ons
Kantoor Nederweert
Gutjesweg 6
6031 ET Nederweert
 
Kantoor Stramproy
St. Willibrordusstr. 2a
6039 CA Stramproy