Logo Woonik
Over ons
Dit deden we in 2023 voor jou!
Bekijk de animatie of lees het complete jaarverslag.

Wij zijn Woonik

Woningvereniging Woonik bestaat sinds juli 2021. Voor die tijd waren we twee aparte organisaties: Woningstichting St. Joseph en Woningvereniging Nederweert. Voortaan zorgen we samen voor betaalbare huurwoningen in zeven dorpskernen in Midden Limburg: Nederweert, Stramproy, Budschop, Leveroy, Ospel, Nederweert-Eind en Haler. 

Voor jou
In alles wat wij doen, staan bewoners centraal. Dat kan iedereen zijn die een huis nodig heeft, en dat niet zelf kan of wil kopen. Zoals jonge mensen die voor het eerst zelfstandig wonen, maar ook oudere mensen die extra zorg of begeleiding wensen. 

Betaalbaar en goed
Wonen is een eerste levensbehoefte. Een fijn huis draagt bij aan een gelukkig leven. Daarom vinden we het belangrijk dat onze huizen betaalbaar zijn en van goede kwaliteit. Ook de straat en wijk waarin de woningen staan, heeft onze aandacht.

Wij helpen
Wij zijn er om je te helpen een huis te vinden dat bij je past. Bij jouw woonwensen, maar ook bij wat je te besteden hebt. Je kunt rekenen op onze steun en hulp, ook als het even tegen zit. Elke vraag krijgt een eerlijk antwoord.

Met elkaar
Woonik werkt nauw samen met andere partijen in de verschillende dorpskernen. Bijvoorbeeld met zorgorganisaties, welzijnsorganisaties, gemeenten en leveranciers. We bundelen onze krachten om jou als bewoner zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Samen geven we ruimte aan plezierig wonen, wat er ook gebeurt. 

Download WocoAPP
Makkelijk communiceren
iOS Android
Bel ons
0495 - 63 20 50
Mail ons info@woonik.nl
Bezoek ons
Kantoor Nederweert
Gutjesweg 6
6031 ET Nederweert
 
Kantoor Stramproy
St. Willibrordusstr. 2a
6039 CA Stramproy
Download WocoAPP!
Makkelijk communiceren
iOS Android
Bel ons
0495 - 63 20 50
Mail ons info@woonik.nl
Bezoek ons
Kantoor Nederweert
Gutjesweg 6
6031 ET Nederweert
 
Kantoor Stramproy
St. Willibrordusstr. 2a
6039 CA Stramproy